OPĆINA SOPJE I ove godine podjela blagdanskih poklon-paketa umirovljenicima i korisnicima zajamčene minimalne naknade

Općina Sopje i ove će godine podijeliti božićne poklon-pakete umirovljenicima i korisnicima zajamčene minimalne naknade s područja općine. Riječ je o paketima u vrijednosti 200 kuna koji su namijenjeni umirovljenicima čija ukupna primanja po osnovi svih tuzemnih i inozemnih mirovina koje primaju ne prelaze 1700 kuna mjesečno te korisnicima zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb s prebivalištem na području općine Sopje.

Da bi ostvarili svoje pravo na božićni poklon-paket, umirovljenici i korisnici zajamčene minimalne naknade trebaju u Općinu dostaviti popunjen zahtjev za ostvarivanje prava, uz koji je potrebno priložiti presliku osobne iskaznice te presliku odreska od mirovine za prethodni mjesec ili potvrdu o visini mirovine izdanu od HZMO-a za prethodni mjesec ili presliku Rješenja o zajamčenoj minimalnoj naknadi Centra za socijalnu skrb.

Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na božićni poklon-paket može se preuzeti na službenoj stranici Općine Sopje, www.sopje.hr ili u Općini Sopje uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Umirovljenici i korisnici zajamčene minimalne naknade zahtjev s potrebnom dokumentacijom mogu dostaviti poštom ili putem emaila [email protected]

Ako to nisu u mogućnosti, zahtjev s pripadajućom dokumentacijom mogu dostaviti i osobno u Općinu Sopje uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Rok za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na božićnicu je 13. prosinca 2021. godine.

Sve informacije možete pronaći OVDJE.

(www.icv.hr, sopje.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content