Šest osnovnih škola doniralo Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi”

U Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” Gradskog društva Crvenog križa Virovitica uoči Božićnih blagdana stigle su značajne količine prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština. Prikupljene donacije predali su predstavnici šest osnovnih škola: Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić i Osnovna škola Vladimira Nazora iz Virovitice, Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića iz Gornjeg Bazja, Osnovna škola Augusta Cesarca iz Špišić Bukovice, Osnovna škola Suhopolje i Osnovna škola Gradina.

gdck 2

U rad Socijalne samoposluge ove su se godine uključili učenici volonterske skupine Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić pod vodstvom psihologinje Sanje Milković Šipek koji su prikupljene namirnice razvrstavali, brojali, slagali pakete i naposljetku sudjelovali u dostavljanju paketa na kućne pragove korisnika Socijalne samoposluge.

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica, u suradnji sa predsjednicima Općinskih i Mjesnih društava Crvenog križa, podijelilo je 253 paketa prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za korisnike Socijalne samoposluge na području grada Virovitice i općina Gradina, Lukač, Pitomače, Suhopolja i Špišić Bukovice.

GDCK 1

– Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica od srca se zahvaljuje svim učenicima, roditeljima, ravnateljima i zaposlenicima škola koji su sudjelovali u humanitarnim akcijama prikupljanja namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi”, te na taj način pokazali da suosjećaju sa našim korisnicima koji se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji, pogotovo u ovo  predblagdansko vrijeme- poručili su.

VN-1-Custom(www.icv.hr, GDCK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content