4. LIGA BJ-KC-VT Poznat raspored: Nastavak prvenstva očekuje nas sredinom ožujka, a novog prvaka saznat ćemo najkasnije početkom lipnja

Sredinom prošlog mjeseca održana je 6. sjednica Izvršnog odbora NSBBŽ-e na kojoj je donesen Kalendar natjecanja 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica za proljetni dio sezone 2021./2022.

Prve utakmice nastavka prvenstva, odnosno susreti 14. kola, očekuju se tako 12. i 13. ožujka u 15:30 sati, dok će se posljednje kolo ovogodišnjeg natjecanja odigrati 4. i 5. lipnja s početkom u 17:30 sati.

Suhopolje će u 14. kolu na domaćem terenu dočekati Graničar iz Legrada, Graničar Bušetina ugostit će Ferdinandovac, dok će Slatina i Pitomača na gostovanje kod Bilogore ’91, odnosno Čazme.

Pitomača u proljetni dio sezone ulazi kao najbolje plasirana momčad s područja VPŽ, trenutno su na drugom mjestu s 29 bodova, imaju četiri manje od vodećeg Tehničara, a na mjesto iza njih smjestila se Slatina s 26 bodova. Suhopolje je na 13. mjestu s 11 bodova, dok je posljednje mjesto na tablici pripalo Graničar Bušetini koja je osvojila sedam bodova.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content