Croatia Cup 2022. u Osijeku poremetio koronavirus: Nakon otkazanog susreta s BiH, danas ipak utakmica s Rusijom

Za ljubitelje rukometa izvrsna vijest. Hrvatski rukometni reprezentativci ipak će u Osijeku odigrati utakmice s reprezentacijom Rusije, danas i sutra (u petak 7. i subotu 8. siječnja) u istim terminima kao što su bili i oni za Croatia Cup, a to znači u 16:45 sati.

Naime, utakmica rukometnog Croatia Cupa između Hrvatske i Bosne i Hercegovine, trebala se odigrati jučer (06. siječnja) u Osijeku, ali je otkazana nakon što se koronavirus pojavio među igračima BiH.

Da podsjetimo, nakon što su kompletna hrvatska muška rukometna reprezentacija i stručni stožer bili negativni na ponovljenom PCR testiranju (u utorak su pozitivni bili Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić) i spremali se za prvu utakmicu Croatia Cupa s Bosnom i Hercegovinom, antigen testiranje te reprezentacije po dolasku u hotel Osijek otkrilo je da unutar ekipe postoji korona virus. A kako na blagdan Sveta Tri kralja nije bilo moguće napraviti PCR testiranje, otkazan je susret Hrvatska – Bosna i Hercegovina

No, Hrvatski rukometni savez uspio je dogovoriti da se s reprezentacijom Rusije, koja danas dolazi u Osijek, ipak odigraju dva prijateljska susreta, pa fanovi ipak neće biti uskraćeni za rukometni užitak.

(www.icv.hr, tj)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content