KINO SLATINA Ovog tjedna pogledajte čak pet novih projekcija

Kino Slatina i ovog vam tjedna donosi odlične naslove!

MEDO SA SJEVERA 3: KRALJEVSKA AVANTURA – SINK

Ponedjeljak, 3.1. u 18:00 sati
Utorak, 4.1. u 18:00 sati

Omiljeni medo Norm i njegovi prijatelji se vraćaju u novoj avanturi. Jin i Dexter, bivši partneri koji obnavljaju i sakupljaju kineske antikvitete, u sukobu su nakon što Jin sazna da je Dexter krao i prodavao drevne antikvitete iz muzeja. Norm obeća vratiti najcjenjeniju kinesku starinu, a u tome će mu pomoći njegovi prijatelji s kojima kreće u novu avanturu u Peking. Norm čini sve što treba, kako bi održao svoje obećanje, čak i ako to znači skakanje po planinama i suprotstavljanje nemilosrdnom arheologu.

Cijena ulaznice: 20 kuna

KING’S MAN: POČETAK

Ponedjeljak, 3.1. u 20:00 sati
Utorak, 4.1. u 20:00 sati

Temeljen na stripu „The Secret Service” Marka Millara i Davea Gibbonsa, novi nastavak u franšizi KINGSMAN vodi nas na početak priče, prije radnji koje su se dogodile u nastavcima Kingsman: Tajna služba i Kingsman: Zlatni krug. Glumačka postava ni ovaj put nije razočarala: Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, i Charles Dance, a redateljsku palicu ponovno je preuzeo Matthew Vaughn.

Cijena ulaznice: 25 kuna

PČELICA MAJA 3: ZLATNO JAJE – SINK

Petak, 7.1. u 17:00 sati
Subota, 8.1. u 17:00 sati
Nedjelja, 9.1. u 17:00 sati

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a nova avantura klasični je film ceste u kojem Maja i njezin najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova. Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može odoljeti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se “jaje” izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom.

Cijena ulaznice: 20 kuna

IGRA LJUBAVI I MRŽNJE

Petak, 7.1. u 19:00 sati
Subota, 8.1. u 19:00 sati
Nedjelja, 9.1. u 19:00 sati

Temeljeno na istoimenoj knjizi Sally Thorne. Lucy Hutton oduvijek je vjerovala da srdačna djevojčica može steći menadžersku poziciju. Ponosi se time što je na poslu svi vole – osim dojmljivog i savršeno odjevenog Joshue Templemana. Kada zaglave u istom uredu, upletu se u neodoljivu igru nadmetanja. Igraju igru pogleda, igru zrcala, igru poslovnog pravilnika, a Lucy ne može dopustiti da je Joshua i u jednoj pobijedi – a pogotovo kada im se oboma ponudi važno promaknuće. Ako Lucy pobijedi, postat će Joshui šefica. Ako izgubi, dat će ostavku. Zašto se onda preispituje?

Cijena ulaznice: 25 kuna

355 (12)

Petak, 7.1. u 21:00 sati
Subota, 8.1. u 21:00 sati
Nedjelja, 9.1. u 21:00 sati

Kada strogo čuvano oružje padne u ruke plaćenika, CIA agentica Mason Brown (za Oscara nominirana Jessica Chastain) morat će udružiti snage sa njemačkom agenticom Marie (Diane Kruger), saveznicom iz agencije MI6 i vrhunskom računalnom stručnjakinjom Khadijah (dobitnica Oscara® Lupita Nyong’o) i vještom psihologinjom Gracielom (dobitnica Oscar® Penélope Cruz) u smrtonosnoj, vratolomnoj misiji. Akcija kreće diljem svijeta, od pariških bistroa do šarenih tržnica Maroka, te raskošnih aukcijskih kuća u Šangaju, a kvartet žena će udružiti snage kako bi zaštitile svijet — ili ga uništile.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content