Mladi košarkaši Virka Virovitice drugi na cupu u Ludbregu, Nikola Krstanović u petorci turnira

Nakon uspješno odigranog prvog dijela ligaškog natjecanja, selekcija M-15 ovog vikenda pozvana je na jaki Grafičar M-15 cup u Ludbreg. Prvog dana, u subotu 8. siječnja, igrale su se utakmice po skupinama. Mladi Virkasi u prvom susretu su nadjačali Međimurje iz Čakovca 47:38.

Ludbreg 1

Odmah nakon završetka tog susreta igrali su i drugu utakmicu s Kastavom. Košem doslovce u posljednjoj sekundi Virovitičani su došli do pobjede 47:46. U nedjelju, 9. siječnja u susretu poluzavršnice momčad Virka Virovitice pobijedila je zagrebačku Dubravu 57:31 te se plasirala u finalni ogled, gdje su igrali s domaćom momčadi Grafičarom. Domaća ekipa bila je superiorna i došla do pobjede 60:49.

Uz pehar i srebrne medalje za drugo mjesto virovitička momčad je dobila jednu pojedinačnu nagradu. Nikola Krstanović izabran je u najbolju petorku turnira.

Ludbreg 2

Virka Virovitica: Antonio Tutić 76, Nikola Krstanović 68, Emanuel Vidović 32, Dino Zubić 11, Gabriel Kečkiš 7, Jakov Obrovac 6, Luka Farkaš 4, Mislav Škvarić, Filip Gašparić, Petar Špegelj, Marko Teskera i Jakov Bartolić. Trener Hrvoje Dragičević.

(www.icv.hr, mš, Foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content