Općina Vladislavci financira rad sportskih udruga, civilnog društva i kulturne manifestacije: Osigurano preko 220 tisuća kuna iz općinskog proračuna

Općina Vladislavci svake godine financira rad udruga građana, pa je tako i tijekom 2022. godine, također uputila javni poziv udrugama za prijavu projekata za institucionalnu podršku iz općinskog proračuna.

Javne potpore namijenjene su razvoju sporta i rekreacije, kulture i održavanju kulturno-umjetničkih manifestacija, te udrugama za razvoj civilnog društva od važnosti za razvoj općine, odnosno aktivnost redovnog rada udruga.

– U Proračunu Općine Vladislavci predviđena su sredstva za financiranje različitih projekata i institucionalne podrške udrugama u 2022. godini. Ukupno predviđen iznos sredstava za financiranje projekata i institucionalne podrške udrugama u 2022. godini je 224.500 kuna.

Sredstva su raspoređena po kategorijama. Za Javne potpore u športu 130.000 kuna, za kulturu 56.000 kuna te za udruge za razvoj civilnog društva 38.500 kuna- istaknuli su iz Općine.

Cijeli natječaj možete pronaći ovdje.

(www.icv.hr, tj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content