Općina Vladislavci sufinancira priključenje na vodoopskrbnu mrežu: Tisuću kuna po priključku

Općina Vladislavci raspisala je javni poziv za sufinanciranje priključenja na vodoopskrbnu mrežu na području općine Vladislavci u 2022. godini.

Prijaviti se mogu vlasnici obiteljskih kuća i stanova na području općine Vladislavci, ali pravo na potporu neće moći ostvariti fizička osoba za koju Jedinstveni upravni odjel Općine Vladislavci u postupku obrade podnesenog zahtjeva utvrdi da Općini Vladislavci duguje dospjelu obvezu na ime javnih i/ili nejavnih davanja.

Priključenje kućanstva na vodoopskrbnu mrežu sufinancira se u iznosu od 1.000 kuna po priključku. Korisnik je u obvezi u roku od 12 mjeseci od dana zaključenja ugovora sa distributerom priključiti svoju obiteljsku kuću/stan na vodoopskrbnu mrežu u suprotnom će Općina Vladislavci zatražiti povrat sredstava.

Prihvatljivim troškovima smatra se trošak priključka, rad i potreban materijal i slično, a izvršen od strane Vodovoda Osijek d.o.o.

Zahtjevi za priključenje podnose se u Vodovodu d.o.o. Osijek, Poljski put 1, 31000 Osijek, a Javni poziv je otvoren do 1. prosinca 2022.godine, odnosno do utroška predviđenih sredstava.

Cijeli javni poziv možete pronaći ovdje

(www.icv.hr, tj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content