1. HRL U-12 REGIJA 2 ”Lavice” ovog vikenda ugošćuju Bjelovar, Dardu i Đakovo: Orahovica u 5. kolu gostuje u Koprivnici

Ovog vikenda na rasporedu su susreti 5. kola 1. HRL U-12 za rukometašice. Mlade ”lavice” na svom će terenu, u dvorani Tehničke škole, ugostiti Bjelovar, Dardu i Đakovo, dok će Orahovica na gostovanje u Koprivnicu.

Nakon što svoju utakmicu, koja započinje u 11 sati, odigraju Bjelovar i Darda, u svom prvom dvoboju dana 1234 Virovitica snage će odmjeriti s Đakovom, pretposljednjom ekipom na prvenstvenoj ljestvici. U dosadašnjem dijelu prvenstva Đakovčanke nisu uspjele doći do bodova, odnosno poražene su u sve četiri odigrane utakmice. Drugi izazov za ”lavice” bit će Darda koja se, uz utakmicu manje, nalazi jedno mjesto iza 1234 Virovitice, a bodovna razlika između ove dvije ekipe iznosi svega dva boda. U preostaloj utakmici Đakovo će odigrati s Bjelovarom, desetoplasiranom ekipom koja je iz pet odigranih utakmica ”izvukla” jednu pobjedu.

raspored

S druge strane, rukometašice Orahovice zaputiti će se u Koprivnicu gdje će odigrati utakmice s Podravkom 1 i Podravkom 2. Prva ekipa hrvatskih prvoligašica vodeća je ekipa na prvenstvenoj ljestvici, a u pet odigranih utakmica upisale su pet pobjeda. Rezultati druge ekipe Podravke potpuno su suprotni, odnosno u dosadašnjem dijelu sezone upisale su svih pet poraza i nalaze se na posljednjem mjestu na tablici. Bez bodova je i ekipa Osijeka koja će također nastupiti na ovom turniru, dok je Orahovica na 11. mjestu s dva osvojena boda iz tri odigrane utakmice. 

raspored 1

raspored 2

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content