KINO PITOMAČA Ovog vikenda pogledajte akcijski triler „U sjeni zavjere“ i animirani film „Encanto: Naš čarobni svijet“

U Kinu Pitomača ovoga vikenda pogledajte dvije odlične projekcije. U subotu, 26. veljače s početkom u 19 sati, očekuje vas akcijski triler „U sjeni zavjere“. Nedjelja, 27. veljača u 17 sati mališane očekuje animirani film sinkroniziran na hrvatski jezik „Encanto: Naš čarobni svijet“.

U SJENI ZAVJERE

Izvorno ime: Blacklight

Redatelj: Mark Williams

Žanr: akcija, triler

Uloge: Liam Neeson, Taylor John Smith, Aidan Quinn

Trajanje filma: 104 min

Godina: 2022

Država: SAD

Sadržaj filma: Problematični Travis Block je vladin operativac koji je zadužen za izvlačenje tajnih agenata iz opasnih situacija. Kada otkrije zavjeru usmjerenu na američke građane, Block se nađe na nišanu ljudi za koje radi. On tada mora ne samo ući u trag agentu, već i saznati istinu. Istinu koja bi mogla opteretiti čak i njegov upitni moralni kodeks.

ENCANTO: NAŠ ČAROBNI SVIJET – SINK

Izvorno ime: Encanto

Redatelj: Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith

Žanr: animirani

Godina: 2021.

Država: SAD

Sadržaj filma: Animirana priča o neobičnoj obitelji Madrigal, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mjestu zvanom Encanto. Magija Encanta blagoslovila je svako dijete u obitelji jedinstvenim darom, od super snage do moći iscjeljenja, osim Mirabel. Ali kada otkrije da je magija koja okružuje Encanto u opasnosti, Mirabel shvati da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla biti posljednja nada svoje izuzetne obitelji. Iako se obitelj Madrigal možda razlikuje od vaše, s njima ćete se osjećati baš kao kod kuće.

(www.icv.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content