KINO PITOMAČA Ovog vikenda pogledajte detektivski film “Smrt na Nilu” i animirani “Veliki crveni pas Clifford”

I ovog vikenda Kino Pitomača donosi odlične kino projekcije. Tako u subotu, 19. veljače s početkom u 19 sati, pogledajte detektivski film “Smrt na Nilu”. U nedjelju, 20. veljače s početkom u 17 sati, na redu je animirani film “Veliki crveni pas Clifford” sinkroniziran na hrvatski.

SMRT NA NILU

Izvorno ime: Death on the Nile

Redatelj: Kenneth Branagh

Žanr: misterija, drama

Uloge: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Armie Hammer

Trajanje filma: 127 min

Godina: 2020.

Država: SAD

Sadržaj filma: Mlada, bogata i lijepa Linnet Ridgeway ima gotovo sve. Ono što nema, uzme. Na primjer, zaručnika svoje najbolje prijateljice Jackie. Kad se Linnet i njezin novi dragi otpute na medeni mjesec krstareći Nilom, ništa ne može sačuvati Jackie od njezinih demona. I nitko – čak ni čuveni detektiv Hercule Poirot – ne može spriječiti zločin iz strasti.

VELIKI CRVENI PAS CLIFFORD – SINK

Izvorno ime: Clifford the Big Red Dog

Redatelj: Walt Becker

Žanr: animirani

Uloge: Rina Radmilov, Filip Riđički, Hrvoje Kečkeš, Darin Pavišić, Dijana Vidušin, Ranko

Tihomirović

Trajanje filma: 97 min

Godina: 2021.

Država: SAD

Sadržaj filma: Kad srednjoškolka Emily Elizabeth poželi da njeno sićušno, crveno štene poraste veliko i snažno, ne očekuje da će se u svom malom stanu u New Yorku probuditi pored najvećeg psa na svijetu! U nastojanju da zadrži svog voljenog kućnog ljubimca, Emily namjerava pronaći stručnjaka za životinje za kojeg se nada da će uspjeti vratiti Clifforda u normalnu veličinu. Dok u toj potrazi pretražuje grad zajedno sa svojim neodgovornim ujakom Caseyjem, školskim kolegom Owenom i Cliffordom, glas o Cliffordovoj veličini privlači pažnju zlog znanstvenika koji ga pokušava prisvojiti.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content