Maskirani ”Palčići” oduševili građane šetnjom kroz Orahovicu

Dječji vrtić ”Palčić” i ove je godine obilježio poklade dane i lude dane maškara. Svi polaznici vrtića i odgajatelji maskirani su prošetali ulicama grada i pokupili veliko oduševljene građana. Zaustavili su se ispred gradske Uprave gdje ih je u ime gradonačelnika Saše Ristera pozdravila i slatkišima počastila gradska vijećnica Nataša Pustički.

– Veliko mi je zadovoljstvo danas vas sve pozdraviti u ime gradonačelnika Saše Ristera. Vrijeme je maškara i ludih dana, i moram pohvaliti vas, naše najmlađe sugrađane, koji ste uvijek najljepši i najslađi te vaše odgajateljice i roditelje koji vas uvijek lijepo pripreme. Grad Orahovica i gradska Turistička zajednica dodali su svemu ovome jedan šlag na tortu čašćenjem slatkišima, vjerujem da ćete uživati. Sigurna sam kako se vidimo i iduće godine i hvala vam još jednom što uveseljavate i činite naš grad još ljepšim– rekle je Pustički.

Povorka maskiranih Palčića u kojoj je bilo Spidermana, Batmana, policajaca, vatrogasaca, vojnika, vitezova, princeza, kraljica, bubamara i mnogih drugih likova, svoj put završila je u središtu Orahovice gdje su djecu dočekali roditelji i poznanici, a tu je bilo najljepše i najveselije.

– Iako nas ova nesretna korona i dalje muči, presretni smo što smo uspjeli izaći i obilježiti ovaj dan. Djeca su s nestrpljenjem čekala ovaj dan i bilo je doista veselo i zabavno. Hvala Gradu Orahovici što nas je popratio i hvala svim sugrađanima koji su dočekali i pozdravili– rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića ”Palčić” Borislava Kordoš.         

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content