VIDEO Uvjerljiv poraz Pitomače u Svetom Martinu od trećeligaša Poleta: Pogledajte golove s dosad najteže pripremne utakmice Presečanove momčadi

Nogometaši Pitomače zaputili su se u petak, 11. veljače u Sveti Martin, gdje su proveli tri dana i uz nekoliko treninga odradili i svoju treću utakmicu u sklopu priprema za proljetni dio prvenstva 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Nakon pobjede protiv Bednje u Varaždinu (2:1) i trećeligaša Koprivnice (3:2), u dosad najtežoj pripremnoj utakmici doživjeli su uvjerljiv poraz (4:1).

Protivnik je bio Polet, inače vodeća momčad 3. HNL Sjever u kojoj igra i nekoliko poznatih imena. Dvostruki strijelci u redovima Poleta bili su Nino Patafta i Leonard Mesarić.

Jedini pogodak za Pitomačane upisao je nakon solo prodora i preciznog udarca Karlo Jakupec. Uz taj pogodak, najbolju gostujuću prigodu imao je Matej Babić, čiji je odličan udarac još boljom intervencijom zaustavio domaći vratar. Solidan pokušaj glavom imao je i Sandi Kovač nakon Bošnjakovog ubačaja iz kuta, ali lopta je ‘prohujala’ pokraj vratnice.

-Bila je to još jedna odlična, prava muška utakmica. Razlika se vidjela, naravno, potpuno je jasno zašto je Polet jesenski prvak 3. HNL Sjever. Uz sve to, domaća momčad je na samom kraju priprema za proljetni dio prvenstva, a mi smo odradili tek trećinu. Sve u svemu, riječ je o odličnoj momčadi, ali isto tako zadovoljan sam i igrom svojih igrača. U većem dijelu utakmice bili smo ravnopravan protivnik – rekao nam je trener Pitomače Ivan Presečan.

Momčad s Gmanja vratila se kući i na svom igralištu nastavlja s pripremama, a iduću pripremnu utakmicu odigrat će protiv četvrtoplasirane momčadi 1. ŽNL iz jesenskog dijela sezone, Sloge iz Zdenaca.

Najzanimljivije trenutke i pogotke s utakmice PoletPitomača pogledajte OVDJE.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content