2. HMNL ISTOK Gostujući poraz Slatine od Jakšića u utakmici s čak četrnaest pogodaka

U 18. kolu 2. hrvatske malonogometne lige Istok, nogometaši Slatine su gostovali u Požegi, gdje su poraženi od momčadi Jakšića s 9:5. To je ekipi Jakšića tek druga pobjeda u ovoj sezoni.

U prvoj minuti domaća momčad povela je zgoditkom Matiasa Šulca. U 12. minuti poravnao je Dominik Bogati. Dvije minute kasnije drugim zgoditkom Šulca Jakšić ima ponovno prednost. U 15. minuti s dva pogotka Florijan Rupčić preokreće rezultat u korist Slatinčana. Na odmor se odlazi rezultatom 3:3, kojeg je postavio Domagoj Kovačević iz kaznenog udarca.

Marko Grbeš u prvoj minuti drugog dijela domaćina ponovno dovodi u prednost od 4:3. U šest minuta s tri pogotka (26′, 30′ i 32′) Toni Barišić osigurava Jakšiću pobjedu. Do kraja je svaka momčad postigla po dva pogotka. Strijelci za Slatinu bili su braća Dominik i Dorian Bogati, dok je oba zgoditka za Jakšić postigao Marko Grbeš.

U idućem kolu Slatina će ugostiti momčad Vinkovaca.

Slatina: Dominik Nikšić, Dorian Bogati, Dominik Bogati, Boris Bihar, Hrvoje Čović, Ivica Tropšek, Patrik Turković, Florijan Rupčić, Ante Vicić, Mateo Novaković, Tomislav Vukovski, Toni Hudoletnjak, Nikola Tomić i Robert Bočkaj. Trener: Nikola Miščević.

(www.icv.hr, mš, foto: MNK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content