2. HMNL ISTOK Slatina predvođena Milanom Prlićem slomila otpor čvrstih Vinkovčana

U 19. kolu 2. hrvatske malonogometne lige Istok momčad Slatine na svom je terenu sportske dvorane Srednje škole Marka Marulića pobijedila Vinkovce 6:4.

Na početku susreta Slatinčani su poveli zgodicima Milana Prlića i Florijana Rupčića. Gosti iz Vinkovaca smanjuju pogotkom Jakova Jurišića u šestoj minuti, a do odlaska na odmor svaka momčad postigla je još po jedan zgoditak. Za Slatinu je strijelac bio Boris Bihar u devetoj, a za Vinkovce Marin Ležaić u 16. minuti.

Prvih 14 minuta drugog dijela mreže su mirovale. Kada su Patrik Turković u 34. i Milan Prlić doveli Slatinu u prednost 5:2, gledatelji su bili uvjereni da je pitanje pobjednika riješeno. Međutim Vinkovčani su zaigrali s igračem–vratarom te u dvije minute (36. i 37. ) zgodicima Josipa Jelinića i Josipa Antunovića smanjuju na 5:4. Pobjedu Slatine svojim pogotkom u posljednjoj minuti potvrdio je Dominik Bogati.

U idućem kolu Slatina gostuje kod nekadašnjeg prvoligaša Osijeka.

Slatina: Dominik Nikšić, Florijan Rupčić, Milan Prlić, Dorian Bogati, Patrik Turković, Ivan Lukac, Mateo Novaković, Dominik Bogati, Ante Vicić, Tomislav Vukovski, Boris Bihar i Nikola Tomić, trener: Nikola Miščević.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content