3. HNL SJEVER Međimurski ‘rudari’ na Vegeški moraju pasti: Virovitičani bez svog kapetana Duvnjaka u bitki za nove bodove ‘spasa’

Za razliku od jesenskog dijela natjecanja, u kojemu su nogometaši Virovitice u četrnaest odigranih kola osvojili samo četiri boda, ovog su proljeća u samo tri kola osvojili isto toliko bodova. Cilj je očuvati status u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever. U subotu, 19. ožujka u 15:30 sati igraju se utakmice 18. kola.

Nogometaši Virovitice, nakon dvostrukog gostovanja (u Ždralovima i Koprivnici), s kojih su donijeli jedan bod, ponovno igraju na svom terenu Sportskog centra Vegeška. U Viroviticu dolazi momčad Rudara iz Murskog Središća.

Međimurski ‘rudari’ također se bore za opstanak u ligi. Trenutno se Virovitica nalazi na 12. mjestu na tablici s osam osvojenih bodova, dok je Rudar deseti s pet bodova više.

Jesenas su nogometaši Virovitice doslovce u posljednjim sekundama susreta ostali bez ‘punog plijena’ u Murskom Središću jer su domaći igraći u sudačkoj nadoknadi poravnali na 1:1.

-U subotnjoj utakmici cilj nam je pobjeda i osvajanje tri nova boda, čime bi napravili još jedan korak naprijed u borbi za opstanak u ligi – kratak, ali jasan je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Crvenka u subotnjem susretu ne može računati na kapetana Luku Duvnjaka koji ima tri žuta kartona i mora pauzirati jednu utakmicu. Svi ostali igrači zasad su na raspolaganju.

Očekuje se i dolazak brojnih gledatelja, uz čiju podršku će virovitički nogometaši lakše doći do novih bodova.

Nogometnu pravdu u ovom susretu dijelit će Mario Petrović, pomoćnici su Marin Ćosić i Patrik Tklačević, a četvrti sudac Filip Cindrić. Delegat je Branko Slatina.

3. HNL Sjever, 18. kolo – Subota, 19. ožujka u 15.30 h

Mladost Ždralovi – Koprivnica
Virovitica – Rudar Mursko Središće
Podravina Ludbreg – Bjelovar
Varteks Varaždin – Podravac Virje
Polet SMnM – Radnik Križevci
Međimurje – Papuk Orahovica

Tablica 3. HNL Sjever

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content