Dan općine Đurđenovac: U subotu koncert Jasmina Stavrosa, a u nedjelju povratak tradicionalnog Đurđenovačkog malog maratona

U povodu obilježavanja Dana općine Đurđenovac načelnik općine Hrvoje Topalović pozvao je sve žitelje i posjetitelje da budu dio ovogodišnje proslave. Tako će u subotu, 19. ožujka, s početkom u 20 sati koncert održati popularni Jasmin Stavros.

– Drage prijateljice i prijatelji, sve vas pozivam da u subotu dođete u Đurđenovac i svojim prisustvom uveličate Dan općine Đurđenovac i sudjelujete u velikom glazbenom spektaklu, koncertu Jasmina Stavrosa na središnjem đurđenovačkom trgu – najavio je načelnik.

Isto tako u okviru proslave Dana općine u nedjelju, 20. ožujka, održat će se tradicionalni Đurđenovački mali maraton, koji će ove godine doživjeti svoje osmo izdanje, a posljednji put je održan prije više od 30 godina.

– Pozivam vas također da u nedjelju sudjelujete i nazočite polumaratonu, tradiciji u Đurđenovcu, koji će biti također pravi spektakl s obzirom na tristotinjak prijavljenih natjecatelja – istaknuo je načelnik Hrvoje T.

Natjecat će se u tri discipline: dječja utrka starta u 11 sati, polumaraton od 21,1 km starta u 12 sati, a utrka građana u dužini od 5 km u 13 sati s Trga bana Jelačića.

(www.icv.hr, ib, tm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content