FOTO Sedam različitih strijelaca u visokoj pobjedi Slatine i plasmanu u četvrto kolo Županijskog kupa

U 3. kolu Županijskog nogometnog kupa, Mladost 1930. iz Čađavice na svom je terenu izgubila od Slatine s visokih 7:0.

Slatina, koja se natječe dva ranga više od Mladosti u ovoj je utakmici opravdala ulogu favorita, što govori i konačan rezultat. Čađavčani su odolijevali napadima igrača Slatine sedamnaest minuta, a onda je Renato Pecolaj zabio za vodstvo gostujuće momčadi. Za drugi zgoditak nije se trebalo dugo čekati, Mateo Jerešić već u 23. minuti podiže vodstvo Slatine na 2:0, a samo pet minuta kasnije zabija i Patrik Kvrgnjaš. S rezultatom 3:0 odlazi se na predah.

Drugo poluvrijeme bilo je preslika prvog, Slatina je napadala, a Čađavčani su se branili. U 49. minuti Matija Bubaš podiže rezultat na 4:0, a na peti gol čekalo se samo dvije minute, autogol je nesretno postigao vratar Mladosti Bartol Pintarić. U 60. i 83. minuti za Slatinu su još zabili Florijan Rupčić i Toni Hudoletnjak.

m_IMG_3539

Za ovu utakmicu se može reći da je bila borba ‘Davida’ protiv ‘Golijata’, što je potvrdio i trener domaće momčadi Mario Car.

– Znali smo da je Slatina puno bolja, pokušali smo što kasnije primiti gol, te osujetiti napade gostiju. Naša je ekipa mlada i još je u stvaranju, a ovo nam je bio tek ispit protiv vrlo jakog protivnika za proljetni dio prvenstva. Odigrali smo kako smo mogli i znali, mislim da su dečki dali svoj maksimum. Ono što nama ide u korist u proljetnom dijelu je što ćemo konačno ponovo igrati na svom terenu. Svlačionice su gotove i imamo jednu prelijepu zgradu sportskog karaktera za što bih se zahvalio Općini Čađavica i načelniku Rončeviću. Zahvalio bi se i svim onim klubovima koji su nam ustupili svoje terene za domaćinske utakmice u jesenskom dijelu prvenstva – rekao je Mario Car.

m_IMG_3574

Trener Slatine Dario Petrović bio je zadovoljan izvedbom svojih igrača.

– Odigrali smo utakmicu s dosta prigoda, dio smo realizirali, a dio ne. Dobro za nas je što smo pružili jednu dobru partiju prije početka prvenstva, tako da podignemo malo samopouzdanje. Pred nama je utakmica u gostima protiv vrlo dobre ekipe Bilogore koju vodi bivši trener Slatine Damir Pemper i koji jako dobro poznaje naše igrače, ali to nam ne treba biti preokupacija, mi trebamo igrati kako znamo i ja vjerujem da ćemo ostvariti pozitivan rezultat, odnosno da nećemo izgubiti – rekao je trener Slatine Dario Petrović.

m_IMG_3573

Zanimljivost ovog ogleda u Čađavici bila je ta što je utakmicu došao pogledati i dojučerašnji trener Slatine, a sada trener Bilogore ’91 iz Grubišnog Polja Damir Pemper.

– Jučer smo odigrali posljednju pripremnu utakmicu te sam poslije s igračima prokomentirao protivnika u utakmici koja nas očekuje, protiv mog bivšeg kluba Slatine. Zaključak je da će to biti teška utakmica, pošto poznajem jako dobro ekipu Slatine i kvalitetu igrača. Protiv Slatine očekujem jednu tvrdu, tešku utakmicu, ali na kraju svejedno očekujem da će Bilogora to dobiti – optimističan je, kao i uvijek, trener Damir Pemper.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content