KINO PITOMAČA Ovog vikenda pogledajte akciju “The Batman” i obiteljsku avanturu “Škola čarobnih životinja”

Ovog vikenda Kino Pitomača donosi odlične naslove. Tako u subotu, 5. ožujka s početkom u 19 sati, pogledajte akcijski film “The Batman”. U nedjelju, 6. ožujka u 17 sati povedite svoju obitelj na projekciju obiteljske avanture “Škola čarobnih životinja” sinkronizirane na hrvatski.

THE BATMAN

Izvorno ime: The Batman

Redatelj: Matt Reeves

Žanr: akcija

Uloge: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard

Trajanje filma: 176 min

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Nakon godina lutanja ulicama Gothama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika – usamljeni osvetnik postaje jedino utjelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Kada Gothamovu elitu napadne sadistički ubojica, niz zagonetnih tragova vodi najvećeg istražitelja podzemlja u najmračniju avanturu do sada.

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA – SINK

Izvorno ime: The School of Magical Animals

Redatelj: Gregor Schnitzler

Žanr: avantura, obiteljski

Uloge: Rina Zoja Radmilov, Noa Zelenko, Nikola Nedić, Marko Ožbolt, Jadranka Krištof

Trajanje filma: 93 min

Godina: 2021.

Država: Njemačka

Sadržaj filma: Škola čarobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja. Priča prati novu djevojku u gradu – Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads). Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći “čarobne životinje”. Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat. Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content