Općina Vladislavci prikuplja ponude za stambeno zbrinajvanje raseljenih osoba iz Ukrajine: Nakon zaprimljenog zahtjeva Stožer utvrđuje vjerodostojnost ponude

Općina Vladislavci uputila je obavijest svojim mještanima da je 25. ožujka na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Mještani zainteresirani za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine mogu svoje ponude predati svakog radnog dana od ponedjeljka do petka u vremenu od 7 do 15 sati u

Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vladislavci, ulica Kralja Tomislava 141,Vladislavci ili na adresu elektroničke pošte [email protected].

Predani obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe” ujedno je i zahtjev za pregled stambene jedinice.

– Nakon zaprimljenih zahtjeva općinski Stožer civilne zašite će u najkraćem mogućem vremenu provesti neposredni nadzor stambene jedinice, utvrditi vjerodostojnost ponude i o tome ispuniti Potvrdu o nadzoru stambene jedinice, koju će dostaviti ponuditelju – izvijestio je načelnik Stožera Igor Kovačev.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content