Paket24 Premijer liga – Liga za prvaka: NEXE u Sesvetama doživio prvi ovosezonski poraz!

U trećem kolu Paket24 Premijer lige – Lige za prvaka, momčad NEXE–a poražena je na gostovanju u Sesvetama od istoimene ekipe s 30:28. To je Našičanima prvi poraz u Paket24 Premijer ligi ove sezone.

Većim tijekom prvog dijela momčadi su se izmjenjivale u prednosti. U posljednjih nekoliko minuta domaća momčad se odvaja na +4 (14:10). Do odlaska na odmor Našičani ipak uspjevaju prepoloviti zaostatak na 15:13.

U drugom dijelu se nastavlja u sličnom ritmu. Rukometaši NEXE-a posljednji put su bili u prednosti u 48. minuti (24:23). U posljednjih deset minuta momčad Sesveta ima konstantnu prednost, koja je u dva navrata ponovno bila +4 (28:24 i 29:25). Trener ‘gromova’ Branko Tamše zatražio je minutu odmora, ali nije uspio razbuditi svoje igrače. Na kraju Sesvete dolaze do zaslužene pobjede s konačnih 30:28.

Najefikasniji u našičkim redovima bili su Predrag Vejin i Dorian Markušić s po pet zgoditaka.

U idućem kolu Paket24 Premijer lige – lige za prvaka, 26. ožujka NEXE pred svojim navijačima igra derbi s PPD Zagrebom.

-Na trenutke igramo dobro, na trenutke loše. Djelujemo kao ispuhani balon. Nemamo energiju koju smo imali prije 14 dana. Moramo dignuti glave, pozitivno razmišljati i ići dalje – rezimirao je nakon poraza trener NEXE-a Branko Tamše.

NEXE: Dominik Kuzmanović (7+0), Aleksandar Bakić, Saša Barišić Jaman, Predrag Vejin 5, Mihailo Radovanović (3+1), Marin Jelinić 4, Ivan Vida, Borna Manci Mičević, Alen Blažević, Andraž Velkavrh, Tomislav Severec 3, Luka Moslavac 2, Fahrudin Melić 3 (1), Halil Jaganjac 4, Dorian Markušić 5 i Gianfranco Pribetić 2. Trener: Branko Tamše.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content