Tko će u četvrto kolo Županijskog nogometnog kupa? Jedan od najzanimljivijih susreta igra se u Lukaču, Podravac putuje u Grabić, ‘Grofovi’ gostuju u Koriji

Ovog vikenda, 5. i 6. ožujka, susretima 3. kola Županijskog nogometnog kupa, sa službenim natjecanjem u proljetnom dijelu sezone počinje još dvadesetak momčadi s područja Virovitičko-podravske županije.

Uz županijske drugoligaše i trećeligaše, u 3. kolo uključuju se sve momčadi 1. ŽNL te Slatina i Suhopolje koji igraju 4. ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Slobodna će biti tri nositelja: hrvatski trećeligaši Papuk i Virovitica, te prošlosezonski osvajač kupa Pitomača.

U subotu, 5. ožujka, u 15 sati vodeća momčad 2. ŽNL Zapad Lukač 05 ugostit će županijskog prvoligaša iz Rezovca. Prema prikazanoj igri u pripremnom razdoblju, u toj se utakmici očekuje neizvjesnost do samog kraja.

Druga subotnja utakmica igra se u Grabrovnci gdje će Croatia dočekati Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Domaći su pokazali da se mogu nositi s momčadima iz višeg ranga natjecanja, a gostujući trener Elvis Vinak slaže novu momčad koja bi trebala biti kombinacija mladosti i iskustva.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 6. ožujka, u 15 sati.

Suhopolje je favorit na gostovanju kod Omladinca u Koriji, isto kao i Slatina kod Mladosti 1930. u Čađavici. Sve osim uvjerljivih pobjeda gostujućih momčadi bilo bi veliko iznenađenje.

Mikleuš putuje u Dolce gdje ga dočekuje pojačana momčad DOŠK-a, koja će zasigurno pokušati iznenaditi favorizirane goste.

Voćin se ne smije opustiti na gostovanju kod Munje u Velikom Rastovcu jer će domaći nogometaši htjeti dokazati svoju snagu.

Milanovački Sokol ugostit će čvrstu i efikasnu momčad Borove. Gosti su favoriti, ali i domaći igrači će pokušati dokazati da se mogu nositi sa županijskim prvoligašima.

U dva susreta u kojima međusobno igraju županijski prvoligaši neizvjesno bi trebalo biti do posljednje minute. Riječ je o utakmici u Gradini gdje gostuje Podgorje i susretu u Crncu gdje dolazi Dinamo iz Četekovca.

Zdenačka Sloga putuje u Sladojevce kod Slavonije. Gosti su favoriti, ali nitko ne može domaćoj momčadi osporiti nadu za pobjedom.

U Miljevcima igraju dvije Mladosti, a gostujuća Mladost iz Čačinaca trebala bi biti blagi favorit.

Vodeća momčad 1. ŽNL, Podravac iz Sopja, ne bi trebala imati većih problema na gostovanju u Grabiću, a Sveti Đurađ se bez borbe plasirao u četvrto kolo kupa budući da je Graničar Bušetina odustala od daljnjeg natjecanja.

U slučaju neriješenog rezultata nakon 90 minuta igre odmah se izvode jedanaesterci.

Subota, 5. ožujka u 15 sati:

LUKAČ 05 – REZOVAC
-N. Kečkiš, Matija Lješčak, N. Marinović

CROATIA GRABROVNICA – BRATSTVO GORNJE BAZJE
-M. Lukačević, M. Maslać, A. Čupen

Nedjelja, 6. ožujka u 15 sati:

OMLADINAC KORIJA – SUHOPOLJE
-L. Majstorović, Mario Lješčak, T. Resler

MLADOST 1930. ČAĐAVICA – SLATINA
-A. Vicić, D. Kokorić, M. Gebaj

GRABIĆ – PODRAVAC SOPJE
-Z. Stojnović, M. Loparac, M. Grgurić

SOKOL MILANOVAC – BOROVA
-M. Presečan, D. Duvnjak, Ivona Majstorović

GRADINA – PODGORJE
-D. Cafuta, B. Grujić, D. Vukman

MUNJA VELIKI RASTOVAC – VOĆIN
-D. Rakitničan, M. Gobac, K. Filip

DOŠK DOLCI – MIKLEUŠ
-M. Lončar, H. Selenić, I. Srednoselac

SLAVONIJA SLADOJEVCI – SLOGA ZDENCI
-N. Kristić, E. Penava, M. Brkić

MLADOST MILJEVCI – MLADOST ČAČINCI
-G. Loparac, A. Nikolić, V. Lukac

CRNAC – DINAMO ČETEKOVAC
-M. Nađ, Saša Ličinić, L. Pastuović

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content