U Bakiću održan radni sastanak predsjedništva ŽP UHDDR VPŽ

Sinoć (srijeda) je u Bakiću održan radni sastanak predsjedništva Županijske podružnice Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Virovitičko-podravske županije.

Tema radnog sastanka, koji je sazvao predsjednik Županijske podružnice UHDDR VPŽ Dražen Hološi, bila je odlazak djece hrvatskih branitelja na ”Susrete djece hrvatskih branitelja”, koji će ove godine biti u Crkvenici i Selcu u periodu od 21. do 13. travnja. Susreti se održavaju u organizaciji UHDDR RH.

Na sastanku su nazočili članovi predsjedništva Županijske podružnice te predsjednici temeljnih ogranaka UHDDR Bakić, Gornji Miholjac i Sladojevci, Ivica Pavin, Franjo Demeter i Petar Derdić, kao i predsjednik Gradske organizacije UHDDR Slatina Dragutin Radočaj. Dogovorene su smjernice za pripremu odlaska djece, kao što su upis djece, nabavka potrebne opreme i financiranje.

Po završetku ovog, prvog radnog sastanka od osnutka Županijske podružnice UHDDR VPŽ sa temeljnim ograncima i Gradskom organizacijom, članovi su se podružili uz društvene igre koje i inače igraju u svom prostoru u Bakiću.

Predsjednik ŽP UHDDR VPŽ Dražen Hološi je naglasio da će ovakvi radni sastanci ubuduće biti redovna praksa te novi sastanak najavio za tjedan dana.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content