Župan Igor Andrović otvorio 11. Državno prvenstvo u powerliftingu i bench pressu koje se ovog vikenda održava u Virovitici

U virovitičkoj sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić ove subote i nedjelje, 12. i 13. ožujka, a u organizaciji Hrvatskog powerlifting saveza i Powerlifting kluba Virovitica, održava se 11. Državno prvenstvo u powerliftingu i bench pressu. Na početku svečanosti otvorenja sve prisutne je pozdravila tajnica Sportske zajednice Virovitičko – podravske županije Dora Međimorec.

-Drago mi je da se na ovogodišnjem prvenstvu natječe gotovo 60 žena – između ostalog rekla je Dora Međimorec.

Sve goste pozdravio je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

-Najboljima želim da pobjede, a onima koji u tome ne uspiju želim da budu najbolji iduće godine – naglasio je Ivica Kirin.

11. Državno prvenstvo u powerliftingu i bench pressu otvorio je virovitičko – podravski župan Igor Andrović.

-Virovitica je po drugi puta domaćin Državnog prvenstva u powerliftingu i bench pressu, što dovoljno govori o značenju Virovitice u powerliftingu jer je u našem gradu i sjedište Saveza – tom prilikom je rekao Igor Andrović.

MG 0085

Posebni gost 11. Državnog prvenstva u powerliftingu i bench pressu je i predsjednik Međunarodne powerlifting federacije Gaston Parage, koji po drugi puta boravi u Viovitici.

-Svim natjecateljima i službenim osobama na Prvenstvu želim puno uspjeha u natjecanju i radu – poželio je Gaston Parage.

Na kraju je sve je pozdravio i predsjednik Hrvatskog powerlifting saveza Danijel Škopec.

-Prošla godina je bilo izuzetno uspješna za naš savez, što je kulminiralo prijemom u Hrvatski olimpijski odbor. Nadam se da ćemo sa uspjesima nastaviti i ove godine – zaključio je Danijel Škopec.

Tom prilikom glavni tajnik Hrvatskog powerlifting saveza Dražen Moslavac uručio je posebne plakete za izuzetnu pomoć u radu saveza: tajnici Sportske zajednice virovitičko – podravske županije Dori Međimorec, tajniku Sportske zajednice grada Virovitice Tihomiru Majstoroviću, virovitičkom gradonačelniku Ivici Kirinu, virovitičko – podravskom županu Igoru Androviću i predsjedniku Međunarodne powerlifting federacije Gastonu Parageu.

Na dvodnevnom Državnom prvenstvu sudjelovat će oko 180 natjecatelja. (www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content