1. ŽNL Bratstvo i Dinamo otvaraju 17. kolo susretom u Kapeli Dvoru, sopjanski Podravac u derbi protiv Sloge ulazi s 15 uzastopnih utakmica bez poraza

Ovog vikenda igraju se utakmice 17. kola 1. županijske nogometne lige. Iako je najavljeno kišovito i prohladno vrijeme, na travnjacima županijskih prvoligaša očekuje se ponovno velik broj gledatelja.

Prvi susret se igra na nogometnom terenu u Kapeli Dvoru, gdje će u subotu, 2. travnja u 16.30 sati igrati Bratstvo iz Gornjeg Bazja i Dinamo iz Četekovca. Naime, zbog ‘potopljenog’ terena na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, utakmica će biti odigrana u Kapeli Dvoru. U redove Bratstva vraća se Denis Kovač, dok bi i gostujuća momčad trebala biti kompletna, pa očekujemo zanimljivu utakmicu.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 3. travnja u 16.30 sati. Derbi kola igra se u Sopju, gdje vodeći Podravac dočekuje prošlogodišnjeg prvaka, Slogu iz Zdenaca. Domaća momčad već petnaest kola ne zna za poraz, a ima seriju od pet uzastopnih pobjeda. Gosti će sigurno pokušati iznenaditi ‘pulene’ trenera Marija Tole.

Zanimljivo bi mogli biti i u Podgorju, gdje se susreću dvije momčadi koje su prije sedam dana svojim suparnicima ubacili po pet zgoditaka u mrežu – Podgorje i Borova. Domaća momčad se bori za opstanak u ligi i svaki joj bod ima ‘zlatnu’ vrijednost, dok su gosti u borbi za vrh ligaške ljestvice. U redovima Borove neće biti Alena Hodaka, koji je u prošlom kolu zaradio crveni karton.

Mikleuš, nakon gostovanja u općinskom derbiju u Četekovcu, sada, na svom terenu, igra susjedski derbi s Mladosti iz Čačinaca. Obje momčadi pokušat će doći do ‘punog plijena’, pa bi zato trebalo biti uzbudljivo do kraja utakmice.

Voćin, koji ovog proljeća ne igra na jesenskoj razini, dočekuje Mladost iz Miljevaca. Obje momčadi, zbog žutih kartona, neće biti kompletne. U domaćim redovima pravo nastupa nemaju Franjo Perić i Ivan Čović, a kod gostiju Tomislav Lijić. Domaći su favoriti, ali gostima bi pozitivan rezultat imao veliko značenje u borbi za očuvanje ligaškog statusa.

U Sladojevcima igraju Slavonija i Rezovac, koji u nastavku prvenstva igraju u solidnoj formi te će obje momčadi pokušati doći do tri boda. U domaćem sastavu neće biti Antonija Radonjića, a u gostujućem Jure Oršulića.

Crnac, nakon serije od tri poraza, na svom terenu mora doći do tri boda, jer se nalazi u opasnoj zoni. Gosti iz Gradine igraju bez opterećenja, pa ih domaći sastav ne smije shvatiti bezazleno.

1. ŽNL, 17. kolo – Subota, 2. travnja u 16:30 h

Bratstvo Gornje Bazje – Dinamo Četekovac (IGRA SE U KAPELI DVORU)

Suci: N. Kečkiš, M. Gobac, D. Duvnjak
Delegat: Penava

1. ŽNL, 17. kolo – Nedjelja, 3. travnja u 16:30 h

Slavonija Sladojevci – Rezovac

Suci: N. Kristić, Saša Ličinić, M. Oklopčić
Delegat: Grabovac

Voćin – Mladost Miljevci

Suci: D. Cafuta, B. Grujić, S. Kovač
Delegat: Đurđević

Mikleuš – Mladost Čačinci

Suci: N. Vargović, T. Resler, I. Majstorović
Delegat: Moslavac

Podgorje – Borova

Suci: M. Presečan, E. Penava, Mario Lješčak
Delegat: Budiša

Crnac – Gradina

Suci: G. Loparac, M. Loparac, A. Nikolić
Delegat: Vrbaslija

Podravac Sopje – Sloga Zdenci

Suci: N. Kečkiš, B. Vidović – Volenik, H. Selenić
Delegat: I. Blažević

Capture

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content