2. HRL ISTOK Pobjedom u Novoj Gradiški rukometaši Slatine vratili su se u prvoligaško društvo

U posljednjem kolu 2. Hrvatske lige Istok rukometašima Slatine bio je dovoljan i bod na gostovanju u Novoj Gradiški za osiguravanje prvog mjesta i naslova prvaka i povratak u
prvoligaško društvo nakon desetak godina. Međutim Slatinčani nisu pravili kalkulacije već su došli do uvjerljive pobjede nad domaćom momčadi Nova Gradiška BD Gruppe Austria rezultatom 31:18.

U prvih petnaestak minuta domaća momčad pružala je otpor novom prvaku, nakon čega se Slatinčani rezultatski odvajaju. Na odmor se odlazi s prednošću rukometaša Slatine 18:10.
U drugom dijelu slatinska momčad još više učvršćuje svoju prednost do konačnih 31:18.

U redovima Slatine najefikasniji su bili Ivan Repić sa sedam i Filip Mataija sa šest zgoditaka.

Nakon četiri godine borbe momčad Slatine konačno se izborila za naslov prvaka i povratak u prvoligaško društvo. Slatinčani su naslov prvaka izborili sa momčadi koja je u potpunosti stasala u klubu, što je potvrda dugogodišnjeg rada s mlađim uzrastima.

Slatina: Lovo Frajhaut, Nikola Brnada, Leon Loparac, Ivan Horvat, Noa Fazekaš, Ivan Repić 7, Dino Majstorović 2, Tin Baćani 1, Igor Dragojević 4, Antonio Butorac 1, Mario Šomođi, Matija Lisinski, Benjamin Hankić 4, Filip Mataija 6, Ivan Lukac 4 i Ivan Berkec 2. Trener: Viktor Frajhaut.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content