2. HRL SJEVER Virovitičke rukometašice upisale i 20. ligašku pobjedu: Mlinarić najefikasnija s 13 pogodaka

Rukometašice 1234 Virovitice stigle su i do 20. uzastopne ligaške pobjede. U dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić ‘lavice’ su danas ugostile ekipu Vinkovaca, pretposljednji ligaški sastav.

Iako su gošće u Viroviticu doputovale sa samo osam igračica, bilo im je to dovoljno da propisno namuče izabranice Darka Grdića na kojima se osjetio umor nakon utakmice protiv Podravke Vegete koja je odigrana protekle srijede.

Tijekom današnjih 60 minuta ekipe su se izmjenjivale u prednosti, Vinkovčanke su tijekom prvog poluvremena u nekoliko navrata imale +3, ‘lavice’ su prednost preuzele u 22. minuti (15:14), no sastav Antonija Šarića otišao je na predah s dva pogotka prednosti (18:20).

S pet pogodaka Maje Mlinarić te po jednim zgoditkom Crnoje i Zupčić, Virovitičanke su u 39. minuti dohvatile +4 (25:21), dok je u 52. minuti na semaforu stajalo ‘sigurnih’ 33:26. Rukometašice Vinkovaca nisu se predavale te su serijom 6:0 uspjele doći do pogotka zaostatka, no susret su u završnici riješile Mlinarić i Crnoja čime su ‘lavice’ nastavile stopostotan niz. Konačan rezultat glasio je 35:33.

Najefikasnija u današnjem susretu bila je Maja Mlinarić s 13 pogodaka, dok su Klara Crnoja i Marija Medved postigle po pet zgoditaka.

1234 Virovitca: Martina Majkovčan, Helena Zeman, Lana Čor, Lukrecia Veršec 2, Lea Zupčić 2, Nadia Dujmović 1, Klara Crnoja 5, Nea Kovač, Nika Deskar 4, Ena Jug, Marija Medved 5, Maja Mlinarić 13, Elena Bardić 3, trener: Darko Grdić.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content