2. ŽNL ISTOK Ćeralije i Munja otvaraju 14. kolo: U derbiju začelja sastaju se bakićka Mladost i Krčevina

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 14. kola 2. ŽNL Istok.

Prvu utakmicu kola odigrat će u Ćeralijama istoimeni domaćin i Munja iz Velikog Rastovca. Bit će ovo borba dvije momčadi koje su smještene na sredini tablice, a gosti će u ovom susretu biti oslabljeni budući da zbog tri žuta kartona u sastavu neće biti Matije Stjepanovića.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju.

Vodeći DOŠK gostovat će u Grabiću gdje će pokušati doći do tri boda koja bi značila ostanak na prvom mjestu. Obje momčadi u ovaj susret ulaze bez jednog kažnjenog igrača. Zbog kartona u domaćem sastavu neće biti Marka Markovića, a u gostujućem Ivana Banića.

Drugoplasirani Zrinski nakon poraza u Josipovu na svom će terenu odmjeriti snage sa Standardom iz Nove Šarovke. Domaći sastav na još jednog nezgodnog suparnika ide bez isključenog Ivana Hamačeka, dok bi gosti trebali biti kompletni.

Derbi začelja odigrat će se u Bakiću gdje će posljednjeplasirana Mladost ugostiti Krčevinu. Razlika između ova dva kluba iznosi samo tri boda, tako da će obje momčadi tražiti pobjedu kako bi ostali u ligi. U gostujućim redovima zbog kartona neće biti Maria Kovaća.

Posljednji susret odigrat će Mladost 1930. i Dinamo, a u ovom dvoboju momčadi bi trebale biti kompletne.

tt 9

(www.icv.hr, mra, foto: facebook, Nk Mladost, Bakić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content