3. ŽNL ISTOK Dominik Kralj i Krunoslav Pipić ‘srušili’ Orešac: Vaška uvjerljiva na gostovanju u Kozicama

Jučer (subota) su odigrane dvije utakmice 3. ŽNL Istok, a posebno je zanimljivo bilo u Jugovom Polju gdje su vodeći Plavi ugostili drugoplasirani Orešac

Prvih 45 minuta proteklo je bez golova, no u nastavku utakmice gostujuća se mreža zatresla četiri puta. Prvo je Dominik Kralj doveo domaći sastav u prednost nakon 50 minuta, na 2:0 povisio je Krunoslav Pipić petnaest minuta kasnije, dok je utakmicu svojim drugim golom riješio Kralj u 69.. Konačnih 4:0 postavio je Pipić desetak minuta prije kraja.

Uvjerljiva je bila i Vaška koja se pobjedom 5:1 vraća iz Kozica. Domaći sastav započeo je utakmicu s deset igrača na terenu, no dobro su se držali prvih pola sata. U 31. minuti Toni Brezović pogađa domaću mrežu za 0:1, četiri minute kasnije u strijelce se upisao i Danijel Čakanić za 0:2, a minutu potom Kozice smanjuju preko Dejana Tomića. Do kraja poluvremena vidjeli smo još dva pogotka, oba u mreži domaće momčadi. Brezović je u 40. povisio na 1:3, Manuel Vincek pogađa za 1:4 u 44., dok je konačnih 1:5 postavio Mateo Šimatić na otvaranju drugog poluvremena, u 47. minuti. Nastavak utakmice nije donio nove promjene, a utakmica je bila prekinuta u 86. minuti budući da su domaćini, zbog ozljeda, ostali bez dvojice igrača.

Plavi su ovom pobjedom ‘pobjegli’ Orešcu na četiri boda prednosti, dok je trećeplasirana Vaška došla do tri boda zaostatka za Orešcem.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content