4. LIGA Suhopolje na krilima pobjede protiv Mladosti gostuje u Cvetkovcu: Izostaju Grljak, Egri i Jularić, Akassou ‘puše’ za vrat Milinoviću

Nakon prošlotjedne pobjede protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog kojom su se približili svom zacrtanom cilju, sredini tablice, nogometaši Suhopolja sutra (subota) putuju na gostovanje kod vodeće ligaške momčadi, Tehničara. Domaći sastav ovu utakmicu dočekuje nakon prvog ovosezonskog poraza koji je stigao na gostovanju u Predavcu kod Dinama rezultatom 3:2, no Cvetkovčani i dalje imaju sve u svojim rukama. 

Ako je suditi po prvoj međusobnoj utakmici između ova dva suparnika koji je odigran u Suhopolju, a koji su gosti dobili s ne baš zasluženih 2:1, pred Tehničarom je težak zadatak. U prilog tomu ide i odlična igra Spudićeve momčadi ovog proljeća, no i ovo kolo ‘grofovi’ neće biti kompletni. Zbog kartona na gostovanje neće otputovati Mihael Grljak, izostat će EgriJularić, dok bi Tehničar trebao biti kompletan.

Bit će ovo i dvoboj dvojice drugoplasiranih ligaških strijelaca, Erica Augusta Akassoua s jedne i Slavena Hlišća s druge strane koji su u dosadašnjem dijelu sezone mrežu zatresli 14 puta i koji opasno ‘pušu’ za vrat Dini Milinoviću.

Trener Samuel Spudić otkrio nam je kakvo je stanje u momčadi uoči sutrašnjeg gostovanja.

– Uz Grljaka, u sutrašnjoj utakmici ne mogu računati niti na svoje dvije najbitnije karike, Egrija i Jularića, a vidjet ćemo što će biti s Čubelićem i Štefancem koji su ‘načeti’ ozljedama. Što se našeg prvog međusobnog susreta tiče, smatram da smo u toj utakmici zaslužili barem bod, ako ne i više, no Tehničar je takva momčad kojoj je dovoljna jedna šansa da kazni protivnika. Igramo protiv sastava koji je prošlu sezonu igrao 3. ligu, koji se tamo želi i vratiti, no idemo dati sve od sebe i nadamo se pozitivnom rezultatu- rekao je Spudić.

Susret između Tehničara i Suhopolja na rasporedu je u 17 sati. Glavni sudac utakmice bit će Nikola Anić, pomoćnici su Božidar Biljan i Marko Marušić, dok će funkciju delegata obnašati Zoran Stošić.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content