Članovi UKLA Virovitica proveli akciju povodom Dana klubova liječenih alkoholičara Hrvatske

Unatoč hladnom i nepredvidljivom vremenu, članovi UKLA Virovitica proveli su najavljenu akciju povodom Dana klubova liječenih alkoholičara Hrvatske. Njihov štand ispred Gradske knjižnice i čitaonice unio je boje u pomalo sivo subotnje prijepodne. Na njemu su se našle vesele uskršnje čestitke, zečići, mrkve, jaja, koje su izradile vrijedne i kreativne ruke učenika 3. i 4. r. OŠ IBM Virovitica, PŠ Milanovac.

Osim promotivnih letaka o misiji i radu udruženja, članovi UKLA Virovitica s posebnim su zadovoljstvom dijelili sugrađanima uskršnje ukrase i čestitke. Ovih dana puno se govori i piše o problemu prekomjernog konzumiranja alkohola, a povodom obilježavanja na tu temu važnih datuma na nacionalnoj i svjetskoj razini, no podrška u borbi protiv ovisnosti onih na kojima svijet ostaje, na njima prihvatljiv način, svakako je zalog za bolju budućnost.

UKLA Virovitica od srca zahvaljuje učenicima 3. i 4. razreda OŠ IBM Virovitica, PŠ Milanovac i njihovim učiteljicama što su podržali i obogatili njihovu današnju akciju. Ujedno poručuju da ako samo jedna osoba koja je prošla ili zastala kraj njihovog štanda promisli o problemu vlastite ovisnosti i potraži pomoć ili motivira nekoga iz svoje okoline da to učini, zadovoljstvo provedenom akcijom biti će još veće i motivirajuće za daljnje aktivnosti.

(www.icv.hr, UKLA Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content