FOTO Antonio Babec s četiri pogotka srušio svoj bivši klub, Kucljak dodao još dva pogotka za visoku pobjedu Podravca na Laništu

Vodeća momčad 1. županijske nogometne lige, Podravac iz Sopja, došla je do uvjerljive pobjede na gostovanju u Rezovcu, a bilo je visokih i pomalo nevjerojatnih 6:0. Četiri zgoditka postigao je vodeći strijelac lige Antonio Babec, a dva Deni Kucljak, međutim, nedjeljna utakmica pred više od dvjesto gledatelja počela je boljom igrom domaće momčadi.

Već u prvom napadu Kristijan Dumenčić bio je nepremostiva prepreka za domaćeg napadača Darija Godeča. Agresivnom igrom domaći nogometaši nastojali su držati goste što dalje od svojih vrata, a tako su ujedno pokušavali i doći do zgoditka. U 17. minuti jedna povratna lopta pred domaćim vratima odlično je ‘sjela’ Antoniju Babecu, koji ju je neobranjivo smjestio u domaću mrežu. Samo pet minuta kasnije Deni Kucljak koristi ‘nesporazum’ Darija Kovačevića i Marka Dopplera i postiže drugi zgoditak za goste.

IMG_1274

Nekoliko minuta kasnije Dario Godeč se našao pred gostujućim vratima, ali je Dumenčić ponovno bio uspješniji. Do odlaska na odmor gosti su stvorili više prilika, ali je domaći vratar Doppler s nekoliko odličnih intervencija uspio obraniti svoju mrežu, tako da se na odmor otišlo s prednošću momčadi iz Sopja 2:0.

Treći pogodak za goste postigao je Babec u 63. minuti, čime je praktički riješeno pitanje pobjednika. Do kraja utakmice Podravac je dominirao postigavši još tri pogotka. Strijelci su bili Kucljak u 66. minuti te Babec u 71. i 84. minuti.

-Tko je gledao utakmicu, mogao bi reći da je konačni rezultat i nerealan. Gosti su iskoristili svaku našu pogrešku. Na početku smo stvarali prilike koje nismo iskoristili, a što je moglo odvesti utakmicu u drugom smjeru. Nakon trećeg pogotka naša igra je potpuno stala i samo je bilo pitanje koliko će gosti postići pogodaka – nakon utakmice rekao nam je vratar Rezovca Marko Doppler.

IMG_1301

Gostujući strateg Tolo bio je zadovoljan konačnim rezultatom.

-Nismo najbolje ušli u utakmicu, ali to domaća momčad nije uspjela iskoristi. Obrana je dobro reagirala. Kasnije je sve bilo u redu i došli smo do uvjerljive pobjede, moram biti zadovoljan – rezimirao je trener Podravca Mario Tolo.

Rezovac – Podravac Sopje 0:6
Igrač utakmice: Antonio Babec

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content