Ivan Vuković novi trener orahovačkog trećeligaša Papuka: Ovo mi je prvi veliki trenerski izazov, ali straha nema

Nogometaši orahovačkog Papuka iznenada su sinoć (utorak) ostali bez trenera. Naime, Dražen Pavličić podnio je neopozivu ostavku na mjesto trenera. Pavličić nije krio razloge zašto je otišao.

-Jednostavno u ovakvim uvjetima je teško raditi, a posebno uz činjenicu da na treningu imam samo šest do sedam igrača i na taj način se ne može ništa niti dogovoriti, a kamoli uigrati. Bila mi je čast biti trenerom u ovom klubu koji ima dugu i bogatu sportsku tradiciju, ali više jednostavno ne ide. Na neki način i nakon šest poraza zaredom i šest utakmica bez pogodaka osjećao sam da je i moralna obveza dati ostavku. Dečkima želim svu sreću, znam da vrijede i mogu puno i nadam se da će im se posložiti – rekao je u dahu Pavličić.

Ljudi koji vode brigu o klubu nisu dugo čekali, za novog trenera jutros je potvrđen Ivan Vuković iz Voćina, poznati nogometaš i prije svega rasni strijelac na ovim prostorima.

Ivan Vukovic nakon NASK a pogodio i mrezu Kutjeva

Ovo mu je prvi trenerski izazov i odmah ‘vruća’ klupa trećeligaša Papuka.

-Je, ovo mi je prvi veliki trenerski izazov, ali nema straha ni malo. Znam kuda sam došao, u dobar klub i ekipu koja je jako kvalitetna i može puno. Preda mnom je puno posla, a vremena nema jer već u subotu imamo gostovanje u Virovitici, ‘vatreno krštenje’, ali utakmice ne možemo birati. Pokušat ćemo se posložiti, gotovo sve igrače poznajem i ono što je najvažnije, moram ih motivirati da pokažu ono što zaista mogu – prvi su dojmovi Ivana Vukovića, koji je naglasio da će do kraja sezone nastupati i dalje kao igrač županijskog prvoligaša Sloge iz Zdenaca.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content