NA KORAK DO NASLOVA Nikolić najefikasniji u Valpovu, Čačinčani utakmicu odluke igraju pred svojim navijačima

Košarkaši čačinačke Mladosti nastavljaju s odličnim rezultatima u 3. muškoj košarkaškoj ligi Istok. U Valpovu su slavili s konačnih +12, odnosno 67:55 (14:4, 18:28, 10:24, 13:11).

Mladost je lošije krenula u susret što je na poluvremenu, odnosno nakon dvije četvrtine donijelo egal – 32:32, no u trećoj četvrtini kad je momčad Marija Anđelića došla na ‘radnu temperaturu’, pokazala se puno bolja kvaliteta Čačinčana koji su do kraja rutinski odradili posao.

Najefikasniji u redovima Mladosti bio je Mihael Nikolić s 18 koševa, Miroslav Radaković dodao je 14, Ivan Nekić postigao je 12, Mario Jukić 11, Luka Jerbić 8 te Brbot i Kelava-Lolić po 2, a nastupili su još Milak i Adriano Jukić.

-Malo smo usporeno ušli u susret, što nam je donijelo -10 poslije prve četvrtine, uz samo četiri postignuta koša. No, vrlo brzo smo se digli, pojačali obranu i tada je na vidjelo izašla i naša kvaliteta i iskustvo. Važna je ovo pobjeda kojom smo ponovno na vrhu uz Vladislavce koje dočekujemo u nedjelju u svojoj dvorani i tom pobjedom bi potvrdili naslov prvaka – kaže trener Mladosti Mario Anđelić.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content