Noć knjige u Knjižnici i čitaonici Pitomača: Promocija knjige „Buđenje u dvoje“ Jasne Šemiga-Pintarić

U sklopu obilježavanja Noći knjige u Knjižnici i čitaonici Pitomača u petak, 22. travnja s početkom u 19 sati, održat će se promocija knjige „Buđenje u dvoje“ autorice Jasne Šemige-Pintarić. Moderator će biti virovitički pisac Zlatko Erjavec, a glazbena pratnja bit će Jan Stilinović.

Što se dogodi kada se sretnu dvije slomljene duše s kojima se sudbina okrutno poigrala? Ovo je priča o ljubavi i prijateljstvu, pobjedama i porazima, a uz susret sa starim znancima iz romana „Ljubav dolazi kasnije“ upoznajete nove ljude koji će svojim dolaskom oplemeniti, ali i zakomplicirati Mijin život.

Inače, Jasna Šemige – Pintarić u Bjelovaru, a ljubav prema pisanoj riječi njeguje od najranijeg djetinjstva, već kao tinejdžerica počinje pisati poeziju i prozu. Tek u prosincu 2016. godine objavljuje svoju prvu zbirku pjesama „Nemir iz utrob“, dok 2017. godine izdaje svoj  prvi roman „Ljubav dolazi kasnije“. Sudjeluje na raznim natječajima i aktivno se uključuje u projekte zajedničkih zbirki pjesama i kratkih priča, kako u Hrvatskoj, tako i izvan nje.

(www.icv.hr, ib) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content