Udruga Jaglac kraju privodi jedan od svojih vrijednih i uspješnih projekata ”Nauči me i uspjet ću”

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Jaglac Orahovica pri kraju je provedbe projekta ”Nauči me i uspjet ću!” prijavljen u okviru poziva Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a traje je od 27.04.2020. do 27.04.2022., njegova ukupna vrijednost je 1.492.970,50 kuna, a uz nositelja, Udrugu Jaglac, partneri su Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina i Udruga djece i roditelja s poteškoćama u razvoju MI Požega, dok su partneri još i Centar za socijalnu skrb Slatina, Virovitičko-podravska županija i Grad Slatina, a suradnik na projektu je Centar za socijalnu skrb Požega.   

Nauci me i uspjet cu 2 glazbena radionica nova pjesma Custom

– Ciljevi projekta su povećati uključenost u društvo skupina u riziku od socijalne isključenosti unaprjeđenjem kvalitete socijalnih usluga u zajednici i njihovim širenjem u Virovitičko-podravsku, Požeško-slavonsku i Osječko-baranjsku županije, omogućiti bolju ravnotežu poslovnog i obiteljskog života članova obitelji koji skrbe o ovisnom članu kroz pružanje usluga u zajednici u navedenim županijama te ojačati kapacitete stručnjaka u svrhu razvoja socijalnih usluga u Virovitičko-podravskoj i Požeško-slavonskoj županiji– kaže voditelj projekta Robert Terfaloga.

Kroz ovaj projekt održano je niz prekrasnih radionica, a na samom kraju Udruga je iz dvije od tih radionica, likovne i glazbene, predstavila mala iznenađenja, a to su likovni radovi članova te na neki način himna udruge koju je napisao voditelj glazbene radionice Šime Milovac.

Nauci me i uspjet cu 4 likovna radionica Custom

– Ova naša glazbena radionica je fenomenalna i iskreno ću reći ovdje sam ja jako puno naučio i presretan sam što sam dio ovog projekta. Ovi ljudi su prekrasni, toliko su me ispunili veselim duhom i ono što moram naglasiti, izuzetno su muzikalni. Što se tiče ove pjesme koju zajedno izvodimo je zapravo jedan šećer na kraju. Dio teksta sam negdje pronašao, malo ga doradio, napisao refren, skladao i eto, izveli smo ju na probama i ispalo je odlično– kaže Milovac.

(www.icv.hr, vg)   

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content