Zbor građana u Milanovcu – doznajte koji su projekti u planu u ovoj godini; u ponedjeljak na rasporedu sastanak s mještanima Rezovačkih Krčevina

Nakon Jasenaša, gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima održao je u petak sastanak s građanima i u prigradskom naselju Milanovac. Na sastanku su mještani, kao i svake godine, virovitičkom gradonačelniku, kao i pročelnicima Grada Virovitice i direktorima gradskih tvrtki mogli iznijeti svoja očekivanja i probleme.

Zbor građana otvorio je predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Mario Lukačević koji je ujedno mještane upoznao s odrađenim aktivnostima. Pritom je istaknuta energetska obnova Mjesnog doma, obnova Ulice sv. Trojstva, uređenje dječjeg igrališta, rasvjeta na nogometnom igralištu, asfaltiranje odvojaka I. i II. odvojka Vinogradskog puta, kao i II. odvojka Ulice sv. Trojstva.

U narednom periodu u planu je sanacija klizišta, obnova ulica Vinogradski put i 30. svibnja – II. odvojak do crkvice, kao i projekt uređenja zelene površine oko Mjesnog doma.

Gradonačelnik Ivica Kirin na zboru je istaknuo kako će se ulagati u sve mjesne odbore, možda ne u onom intenzitetu kako je planirano zbog situacije u kojoj se nalazimo i nestalnih cijena na tržištu, no i dalje će ravnomjerno ulagati u boljitak svih građana.

U ponedjeljak, 4. travnja na rasporedu je zbor građana u Rezovačkim Krčevinama, a održat će se u 19:00 sati u Mjesnom domu. (virovitica.hr, fotografije: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content