ŽUPANIJSKI KUP Okršaj virovitičkih klubova kojeg dugo nismo gledali: Virovitica apsolutni favorit na gostovanju u Svetom Đurađu, očekuje se velik broj gledatelja

Prvi susret osmine finala Županijskog nogometnog kupa za seniore igraju danas (srijeda) županijski drugoligaš Sveti Đurađ i hrvatski trećeligaš Virovitica.

Klub iz virovitičkog prigradskog naselja trenutno se nalazi na posljednjem mjestu 2. ŽNL Zapad zahvaljući, prije svemu, lošim rezultatima u jesenskom dijelu sezonu. Momčad trenera Nikole Mesića, dolaskom Slavka Jagarinca i Marija Jozića u zimskom prijelaznom roku ‘preporodila’ se i ostvarila dvije uzastopne pobjede, a onda je proteklog vikenda uslijedio neočekivani domaći poraz protiv izravnog konkurenta u borbi za opstanak i sve što je u tom susretu moglo poći po krivu, pošlo je.

Domaća momčad danas neće biti kompletna, zbog crvenog kartona neće moći igrati obrambeni igrač Ivan Ćavarušić, a zbog ozljeda u sastavu neće biti novopridošli Mario Jozić i prvi ‘topnik’ Slavko Jagarinac.

Ovog proljeća ‘preporodili’ su se, dolaskom Karla Petrinića, Janka Brlasa i Ivana Krznarića, te povratkom Domagoja Vučemilovića – Jurića i virovitički ‘narančasto – crni’, koji su s nekoliko odličnih pobjeda pobjegli sa začelja 3. HNL Sjever.

Trener virovitičkog trećeligaša Krešimir Crvenka također neće moći računati na sve svoje prvotimce, kako zbog radnih, tako i studentskih obveza. U konačnici, bez obzira na sastav u kojem će istrčati, gostujuća momčad apsolutni je favorit. Kako se u isto vrijeme neće igrati niti jedna utakmica u široj okolici, očekuje se zaista velik broj gledatelja.

Susret na igralištu u Svetom Đurađu počinje u 17 sati, utakmicu sudi Matija Presečan, pomoćnici su braća Marijo i Matija Lješčak, dok je delegat Ivica Blažević.

(www.icv.hr, ts, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content