4. LIGA Pred ‘grofovima’ je posljednja utakmica na domaćem terenu ove sezone: U goste im dolazi Dinamo iz Predavca

Pred nogometašima Suhopolja posljednja je ovosezonska ligaška utakmica na njihovom Parku, a u goste im, u sklopu 24. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, dolazi Dinamo iz Predavca. Gosti su nakon 22 odigrane utakmice na visokom petom mjestu s 38 osvojenih bodova, dok su ‘grofovi’ iz jedne odigrane utakmice više stigli do 21 boda i trenutno su na 12. mjestu.

Đurđevački Graničar više ne može dostići ‘žuto-zelene’, stoga i ligaški status, ako ne bude promjena, nije upitan, no u slučaju osvajanja tri boda, ako se poklope ostali rezultati, Suhopolje bi napravilo pomak na tablici.

Samuel Spudić u ovom dvoboju neće imati kažnjenih igrača, a preostaje za vidjeti tko će istrčati na teren. Jasno je jedino kako u sastavu neće biti najboljeg topnika ove sezone što se Suhopolja tiče, Erica Augusta Akassoua, koji više neće nastupiti za ‘grofove’. S druge pak strane gostujući strateg neće moći računati na Tomislava Varata koji će izostati zbog tri žuta kartona, dok bi ostatak ekipe trebao biti na raspolaganju. 

Glavni sudac sutrašnje utakmice bit će Bruno Ritoša, pomoćnici su Perica Posavec i Nikola Ferenčić, dok će funkciju delegata obnašati Božidar Vrbaslija.

(www.icv.hr, mra)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content