Deset godina rada Gradske blagajne: Građani uplatama uštedjeli više od 10 milijuna kuna

Direktori gradskih tvrtki Željko Iharoš (Flora VTC), Damir Marenić (Virkom) i Matija Mustač (Poslovni park) održali su danas (srijeda) sastanak s pročelnikom Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Antonijem Dražićem na kojem su analizirali dosadašnje poslovanje Gradske blagajne Grada Virovitice.

Pročelnik Antonio Dražić istaknuo je kako je na Gradskoj blagajni od njena osnutka 2012. godine do danas zaprimljeno i provedeno više od 2 milijuna uplata bez naknade. Ukupna vrijednost zaprimljenih uplata je više od 267 milijuna kuna. U tih 10 godina građani su, plaćanjem računa bez naknade, uštedjeli više od 10 milijuna kuna.

Na sastanku je istaknuto kako će se s provođenjem ove hvalevrijedne prakse nastaviti i u budućnosti kako bi građani i dalje imali mogućnost što jednostavnijeg plaćanja računa – da sve mogu obaviti na jednom mjestu i pritom uštedjeti.

Podsjetimo, na Gradskoj blagajni se bez naknade mogu plaćati računi Grada Virovitice, ustanova koje su proračunski korisnici te gradskih tvrtki: Flore, Virkoma i Poslovnog parka.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content