Igor Andrović čestitao na izbornoj pobjedi u Virovitici i Orahovici: Hrvatska demokratska zajednica na našem području stvara pozitivno ozračje u svim segmentima društva i stanovnici to znaju cijeniti

Nakon pobjede na izborima za vijeća mjesnih odbora u općinama Lukač i Gradina, ovaj vikend Hrvatska demokratska zajednica ostvarila je velike pobjede i u Virovitici te Orahovici. Na izborima za vijeće mjesnih odbora grada Virovitice Hrvatska demokratska zajednica je od 13 mjesnih odbora slavila u njih 11, a slična bilanca je i u Orahovici. Od 11 vijeća mjesnih odbora Hrvatska demokratska zajednica pobijedila je u njih osam.

– Kada iskreno dajete sebe za svaki projekt koji stvara bolje okružje za život i dobrobit stanovnika u nekoj sredini, tada rezultat ne može izostati. Nakon Lukača i Gradine, Virovitica i Orahovica su dokaz kako Hrvatska demokratska zajednica na našem području stvara pozitivno ozračje u svim segmentima društva i stanovnici to znaju cijeniti. U svoje osobno ime i Županijskog odbora HDZ-a hvala svima onima koji su dali glas Hrvatskoj demokratskoj zajednici na nedjeljnim izborima. Čestitam svim izabranim kandidatima kao i predsjednicima gradskih organizacija HDZ-a Virovitice i Orahovice, Ivici Kirinu i Saši Risteru na ovom uspjehu – kazao je predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Virovitičko-podravske županije Igor Andrović.

(hdz-vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content