Prodaju se vozila u vlasništvu države, pogledajte što se nudi i po kojoj cijeni

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je u ponedjeljak 2. svibnja, Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju 30 vozila koja su u državnom vlasništvu. Ponude se zaprimaju do 1. lipnja 2022. godine do 10.00 sati.

Sva vozila prodaju se u zatečenom stanju, po principu „viđeno-kupljeno“, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Između ostalih, natječajem se prodaje automobil Land Rover Range Rover Evoque Coupe s početnom cijenom od 60.000 kuna, BMW serije 5 po početnoj cijeni 8.634,36 kuna kao i Renault Midlum 220.10 4X2 čija je početna cijena 10.000 kuna. U prodaji su vozila i drugih marki automobila a prodaju se i teretna vozila. ​O kojim je točno vozilima riječ i koja im je početna cijena možete provjeriti ovdje.

Rok za podnošenje ponuda je 1. lipnja 2022. godine do 10:00 sati dok će se javno otvaranje ponuda održati istog dana u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine na adresi Novska ulica bb u Zagrebu s početkom u 11.00 sati. 

Više informacija pogledajte OVDJE.

(www.icv.hr, mpgi.gov.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content