Danijela Fabric Fabijanac izabrana u Vijeće Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih

Sukladno novom Zakonu o HGK (NN 144/2021) koji je stupio na snagu 4. siječnja 2022. godine i odlukom Upravnog obora Hrvatske gospodarske komore od 31. ožujka 2022. godine, dosadašnje Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i Zajednice za obrazovanje odraslih spajaju se u jedinstvenu Zajednicu za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih.

U ponedjeljak, 13. lipnja u Zagrebu je održana izborna sjednica nove Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih.

Cilj ove zajednice jest omogućiti daljnji razvoj i unaprjeđenje područja ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih svojim sinergijskim djelovanjem, te budućim inicijativama poticati pozitivne i potrebne promjene na tržištu rada kao i aktivno osluškivati potreba svih njegovih dionika.

Naslovna 7

Na izbornoj sjednici usvojen je Pravilnik o radu zajednice, te su izabrani predsjednik, dva zamjenika (jedan iz područja ljudskih potencijala i jedan iz područja obrazovanja odraslih), te članovi Vijeća zajednice.

Za predsjednika Zajednice jednoglasno je izabran Andrej Marušić, za zamjenika iz područja ljudskih potencijala jednoglasno je izabran Igor Pureta, a za zamjenika iz područja obrazovanja odraslih, također jednoglasno, izabrana je Ana Gale.

Za članove Vijeća zajednice, uz predsjednika i zamjenike, izabrani su Maja Milevoj, Sanja Čop, Heni Strčić, Danijela Fabric Fabijanac, Danijela Čukušić, Maja Holek, Grozdana Pavlović i Mario Zamuda.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fabric Fabijanac)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content