IVANJE 2022. Odigran 10. nogometni memorijal Milić–Raptavi: Podravec iz Dinjevca uvjerljivim pobjedama do prvog mjesta

Na nogometnom terenu u sportskom parku Mladost u Vukosavljevici, u sklopu proslave Ivanja, jučer (nedjelja) je u organizaciji Nogometnog kluba Mladost i podršku općine Špišić Bukovica odigran 10. memorijalni nogometni turnir Milić–Raptavi.

Na turniru su sudjelovale tri momčadi koje igraju 2. županijsku ligu Zapad, Drava iz Terezinog polja, Podravec iz Dinjevca i Mladost iz Vukosavljevice. Igralo se jednostrukim bod sustavom.

Prije početka utakmice minutama šutnje odana je počast preminulim članovima kluba Zvonku Miliću i Filipu Raptavom, u čiju se čast igra turnir, a članovi njihovih obitelji izveli su i početne udarce na utakmicama.

U prvom je susretu Drava, koja je utakmicu započela s deset, a završila s devet igrača, pobijedila domaću Mladost rezultatom 2:1.

Nakon kraće pauze susret su odigrali Drava i Podravec. U međuvremenu Drava se kompletirala pa je imala 11 igrača, međutim Podravec je bio puno bolji i razigraniji i došao do uvjerljive pobjede 5:0.

U posljednjem meču turnira Podravec je došao i do druge pobjede svladavši domaću Mladost 4:2, čime je momčad iz Dinjevca osvojila naslov pobjednika.

Utakmice je sudila trojka: Elizabeta Rengel, Matija Presečan i Dragan Trupina.

Pehare momčadima podijelili su članovi obitelji Milić i Raptavi, članovi uprave Mladosti i načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler.

Rezultati:

Drava – Mladost 2:1
Podravec – Drava 5.0
Mladost – Podravec 2:4

Konačni poredak:
1. Podravec
2. Drava
3. Mladost

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content