Nagrađeni osječki najosmaši: ‘Najsretnija’ osmašica Corina Bilić iz OŠ Ljudevita Gaja

Devetnaestu godinu zaredom održan je projekt Glasa Slavonije i poslovnih partnera, “Osječki osmaši 2021./2022.” u sklopu kojeg su dodijeljene nagrade najboljim učenicima, a najsretnija osmašica, Corina Bilić iz OŠ Ljudevita Gaja, koja je prema izboru čitatelja lista postala NAJOSMAŠ 2022. osvojila je prijenosno računalo.

Svečanoj dodjeli nagrada nazočili su zamjenik župana Josip Miletić, zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade OBŽ Miranda Glavaš Kul.

Zamjenik župana je čestitao svim učenicima te istaknuo kako je ova nagrada samo jedan od načina na koji se potiče izvrsnost u obrazovanju i nagrađuje za uložen trud.

– Osječko-baranjska županija je prepoznala i potiče izvrsnost i darovitost kod djece, ali isto tako cijenimo trud i rad njihovih profesora i mentora te im ovim putem čestitamo na izvrsnim rezultatima tijekom prošle, ali i svih prethodnih osam godina. Uvjeren sam da će im ove nagrade biti dodatni poticaj u daljnjem obrazovanju, u kojem će im Županija biti podrška i oslonac, kako u stipendiranju tako i u izgradnji i opremanju nužne infrastrukture – kazao je Miletić.

– Ovo je hvalevrijedan poticaj svim učenicima da nastave raditi i truditi se jer je obrazovanje pravi put k uspjehu i odabiru željenog zanimanja jednog dana. Treba nagrađivati najbolje i razvijati pozitivan natjecateljski duh među mladima kako bi i u budućnosti nastavili graditi izvrsne rezultate – istaknuo je zamjenik gradonačelnika Dragan Vulin.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content