VIDOVO 2022. U Velikoj Črešnjevici će se 22. lipnja igrati Big Cherry Open – turnir u odbojci na pijesku

Mladi iz Velike Črešnjevice, pod pokroviteljstvom Općine Pitomača i Turističke zajednice općine Pitomača, u sklopu Vidova 2022. organiziraju turnir u odbojci na pijesku. Turnir pod nazivom “Big Cherry Open” po prvi puta će se održati u srijedu, 22. lipnja s početkom u 10 sati, na novootvorenom odbojkaškom terenu u Velikoj Črešnjevici koji se nalazi iza društvenog doma, kod novog vatrogasnog doma.

Okupljanje ekipa je od 9 sati, a sve ekipe bit će upoznate s pravilima na kratkom sastanku prije početak samog turnira. Igra se s četiri igrača u polju (uz dozvoljenog jednog igrača kao zamjenu). Igrat će se na dva dobivena seta od 15 poena, a u slučaju neriješenog rezultata treći set do 11 poena. Dimenzije odbojkaškog terena su 8×16 metara. Broj ekipa ograničen je na 12 kako bi se stigle odigrati sve utakmice i dodijeliti nagrade.

Dvanaest ekipa bit će podijeljeno u četiri skupine po tri ekipe gdje će posljednje plasirana ekipa ispasti, a ostale nastaviti borbu za finale po knock-out sistemu. Ekipe mogu biti muške, ženske i miješane. Kotizacija iznosi 20 kuna po članu ekipe, a za sve sudionike osigurani su hrana i piće. Najbolje tri ekipe dobit će pehar i medalje dok će četvrto plasirana ekipa dobiti pehar.

Ekipe se mogu prijaviti do 21. lipnja na brojeve mobitela: 097 616 6416 – Antonio, 098 174 6031 – Filip ili 099 876 5782 – Luka.

Također, u sklopu turnira biti će organizirane aktivnosti za djecu i mlade poput učenje igranja odbojke, turnir u maloj odbojci, nogomet, twister i slično, a koje će provoditi Petra i Sanela. Osmišljene aktivnosti trajat će od 11 do 14 sati.

– Molimo ekipe da na prijavu dođu između 9 i 9.45 sati kako bismo na vrijeme krenuli s igranjem. Svaka ekipa ima osiguranu hranu i piće, stol, klupe i suncobran. Pozivamo vas da sa sobom uzmete dekice, ležaljke, šešire, kreme za sunčanje, sprej protiv komaraca kako bi nam topao ljetni dan protekao što ugodnije – kažu iz Mjesnog odbora Velike Črešnjevice.

(www.icv.hr, ib, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content