Nakon više od sedam godina u dresu Pitomače, iskusni stoper Petar Škrinjar pojačao redove Kalinovca

Nakon više od sedam uzastopnih godina provedenih u Nogometnom klubu Pitomača, iskusni stoper Petar Škrinjar (29) odlučio je promijeniti sredinu, pa će tako od nove sezone igrati u dresu Kalinovca, županijskog prvoligaša iz Koprivničko-križevačke županije.

Škrinjar je svoju nogometnu karijeru započeo kao osmogodišnjak u Pitomači, u kojoj je igrao do svoje 16. godine. Osim Pitomače, nosio je još dresove Turnašice i Croatije iz Grabrovnice.

Od 2015. ponovno je igrač Pitomače, čiji je dres nosio dugih sedam godina. Riječ je o pouzdanom igraču koji je često nosio i kapetansku traku, a prošle sezone bio je na korak do naslova 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Jedan od najdražih trofeja u posljednjih nekoliko godina mu je onaj iz pretprošle sezone, kad se ‘okrunio’ titulom pobjednika Županijskog nogometnog kupa.

-Za Pitomaču imam samo riječi hvale, bilo je odlično. Ovim putem želim još jednom zahvaliti ekipi, trenerima i upravi na svemu, stekao sam ogromno iskustvo, igrao kvalitetnu ligu, ali zbog poslovnih obveza nisam više u mogućnosti redovito trenirati, što u četvrtoligaškom rangu natjecanja predstavlja veliki problem. Nova destinacija je Kalinovac, radujem se novom iskustvu i novim izazovima – poručio je kratko Škrinjar.

Sada je već jasno da se u Kalinovcu slaže mega momčad. Uz Škrinjara, za klub su već potpisali Luka Plazek, Domagoj Ščrbačić, Tomislav Ivanda, Nenad Kosanović, Nino Šehić, Ivan Ibriks, Nikola Menegati, Deni Kucljak i Silvijo Buzuk, dok će strateg od nove sezone biti iskusni Mario Tolo, koji je prošle sezone sa sopjanskim Podravcem osvojio naslov prvaka 1. ŽNL Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content