Promjena na klupi županijskog prvoligaša Borove: Stipe Rebić odlazi nakon uspješne sezone, novi strateg Mile Grdić

Nakon igračkih, u nogometnim klubovima počeli su i trenerski transferi. Prije godinu dana, nakon uspješno završene sezone, u kojoj je momčad osvojila 12. mjesto osiguravši opstanak u ligi, Mile Grdić napustio je klupu županijskog prvoligaša Borove. Momčad je preuzeo Stipe Rebić. S pojačanim igračkim kadrom Borova se u protekloj sezoni nalazila u samom vrhu, da bi na kraju zauzela odlično peto mjesto.

Kako je danas (utorak) objavljeno na službenoj facebook stranici Borove, klub i trener Stipe Rebić se razilaze “zbog privatnih i poslovnih razloga”.

Iz kluba se, sada već bivšem treneru Rebiću zahvaljuju na svemu, najviše na tome što je ekipu ‘podigao’ na nivo više, te ostavio odlično posloženu momčad svom nasljedniku. Na klupi Borove zamijenit će ga Mile Grdić.

Novi – stari trener Borove, nakon bogatog igračkog staža, u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je Viroviticu, Suhopolje, Rovišće, Lukač 05, Dinamo iz Kapela Dvora, milanovački Sokol, Zdenku iz Velikih Zdenaca, Rezovac i na kraju Borovu.

U svim sredinama u kojima je radio kao trener, Mile Grdić ostavio je dobar trag iza sebe.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content