TRANSFER ZONA Darko Obžetić, Mateo Jerešić i Ivan Stjepić dodatno pojačali redove zdenačke Sloge

Pretprošle sezone Sloga iz Zdenaca dominirala je u 1. županijskoj ligi, dok je prošlu završila na četvrtom mjestu na tablici s 19 bodova zaostatka iza prvaka Podravca iz Sopja.

U pripremne za novu sezonu momčad Sloge ući će s rekonstruiranim sastavom. Vratar Petar Kratzl i igrač Marko Mataija prešli su u susjedni hrvatski trećeligaš Papuk. S druge strane u klub je došlo nekoliko odličnih igrača. Darko Obžetić sedam godina igrao je za Tehničar iz Cabune. Nakon toga jednu sezonu igrao je za Vašku, a po jednu polusezonu za Branu iz Bačevca i Suhopolje. Posljednjih osam godina bio je udarna napadačka snaga Borove. Očito ovog puta nije moga odliti izdašnoj ponudi iz Zdenaca.

Mateo Jerešić nogomet je počeo igrati u Slatini. Nakon toga po sezonu i pol je igrao Slavoncu iz Novaka i Zrinskom iz Nove Bukovice, a po dvije sezone bio je igrač Podravca iz Sopja i Slavonije iz Sladojevaca. Prošle sezone bio je jedan od ključnih igrača četvrtoligaša Slatine, a sada se odlučio za Slogu.

Mladi Ivan Stjepić počeo je u Slatini. Nakon Kozica i Zrinskog iz Nove Bukovice ponovno se vratio u Slatinu. Prije dvije godine sa Slogom iz Zdenaca proslavio je naslov prvaka u 1. županijskoj ligi, a prošle sezone ponovno je igrao za Slatinu. Uz to Ivan Stjepić standardni je igrač Malonogometnog kluba Slatina. Očito se u Zdencima ponovno žele uključiti i u borbu za naslov prvaka.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content