Mlada nogometašica Nogometne akademije No Limit TVIN, Leona Radi, dobila poziv u hrvatsku U-15 reprezentaciju

Mlada virovitička nogometašica Leona Radi, inače članica Nogometne akademije No Limit TVIN, uskoro će zaigrati u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. Leona je danas (subota) dobila poziv za okupljanje U-15 reprezentacije, s kojom će od 24. do 30. kolovoza odigrati tri prijateljske utakmice, protiv reprezentacija Norveške, Moldavije i Slovačke.

Zadovoljstvo i ponos postignutim rezultatom svoje mlade nogometašice, izrazili su Nogometna akademija No Limit TVIN i trener Tomislav Filipović.

– Sretni i ponosni želimo se pohvaliti kako imamo reprezentativku Hrvatske. Kad je misija i cilj trenera samo jedan, a to je da iz svakog pojedinca izvuče maksimum od potencijala s kojim dijete raspolaže, uz ogroman trud i odricanje svih, onda je ovo rezultat. Čestitke Leona na ostvarenom povijesnom rezultatu i uspjehu naše Akademije, ali i za ženski nogomet Virovitičko-podravske županije. Treba li ikome veće priznanje za trud i rad koji se godinama ulaže? Hvala svima koji su vjerovali u nas i podržavaju sve što radimo, nije da je bilo lako, ali je ovaj uspjeh tim slađi. Mi ćemo i dalje svoje znanje prenositi s istim žarom kao i do sada, a sve za dobrobit, prije svega djece, nogometa, ali i sporta općenito na području našeg grada i županije – stoji u objavi.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content